Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Victor Ponta, ieșire nervoasă: NU voi vota Guvernul Orban PNL – puteți să îmi faceți un nou dosar penal ca în 2015

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 24 octombrie 2019 Etichete: , ,

Victor Ponta scrie, într-un mesaj pe Facebook, că nu va vota Guvernul Orban indiferent dacă „i se va face un dosar penal”. El compară situația din aceste zile cu cea din 2015, când el a plecat de la Palatul Victoria. Ponta spune că Guvernul Orban o să treacă susținut de voturile celor de la PSD și vrea să se prezinte ca fiind singurul opozant al viitorului executiv. 

„Ca și în Noiembrie 2015 ( Guvernul “Cioloș” ) Guvernul Orban o să treacă cu voturile celor de la PSD – toți cei care susțîn PNL , cei care detestă social democrația și alegătorii de stânga vor fi fericiți / zgomotul celor care strigă cu toată puterea să se ridice de pe scaune Dancila și gașcă ei ( foarte bine) că să se așeze imediat pe acele scaune Orban & Co ( foarte rău) acoperă tot – oamenii obișnuiți nu contează.

Am plecat în Noiembrie 2015 de la Palatul Victoria sperând sincer că în locul meu să vină un Premier și un Guvern mai bun – când am văzut Guvernul “Cioloș” am fost dezamăgit și nu l-am votat ( chiar dacă Dragnea a cerut parlamentarilor PSD să voteze) / și cred că am avut dreptate”, scrie Ponta pe Facebook.

Victor Ponta argumentează și de ce a votat moțiunea de cenzură, dar nu va susține Guvernul Orban: nu corespunde pretențiilor lui și nu are încredere că Ludovic Orban poate fi un premier bun pentru români.

„Ne întoarcem azi la situația din 2015 : am votat moțiunea contra Guvernului “Dancila” pentru că era nevoie absolută de o schimbare ( din cu totul alte motive decât în 2015 – dar era nevoie) / că și în 2015 propunerea făcută de Klaus Iohannis nu răspunde așteptărilor oamenilor – ci doar dorinței și așteptărilor sale ! Nu cred că Ludovic Orban este capabil să fie un bun Prim Ministru și nu îl voi vota ( indiferent de presiunile, amenințările și jignirile primite) / nu cred că un Guvern PNL având o colaborare dubioasă și instabilă cu domnii Barna, Băsescu, Hunor, Tăriceanu , Borza șamd – va scoate țară din criză!

NU voi vota Guvernul Orban PNL – puteți să îmi faceți un nou dosar penal că în 2015, puteți să dați drumul la robinetul de minciuni și amenințări online , puteți să cereți celor care apar la televizor și sunt plătiți cu sute de mii de euro din subvenția primită de Partide de la Buget – rezist”, mai scrie Victor Ponta.

Foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *