Thursday, January 27, 2022
Jurnalism corect


Victor Ponta, fără mască, la mai puțin de un metru de o persoană infectată cu noul coronavirus

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 5 septembrie 2020 Etichete: , ,

Președintele Pro România, Victor Ponta, a intrat în contact direct, fără să poarte mască de protecție, cu candidata formațiunii sale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bacău, Aurelia Țaga, diagnosticată cu noul coronavirus. 

Fostul premier al României susține că a respectat toate regulile, deși din fotografia publicată pe pagina sa de Facebook se vede cum acesta s-a aflat, fără mască, la mai puțin de un metru de Aurelia Țaga.

Victor Ponta a anunțat că nu va mai participa la acțiuni de campanie electorală până când va primi rezultatul testului pentru COVID-19.

„Deși am respectat toate regulile de protecție, având în vedere cazul colegei noastre de la Bacău, duminica în București voi face din nou testul Covid 19 / pana ce primesc rezultatul nu voi mai participa fizic la acțiuni de campanie/ multa sănătate și mult succes candidaților PRO Romania”, a scris pe Facebook Victor Ponta.

Nu este pentru prima dată când liderul Pro România nu respectă normele de protecție sanitară. Acesta a fost surprins chiar în timpul unei ședințe a Parlamentului în timp ce și-a dat jos masca de protecție.Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW