Sunday, October 17, 2021
Jurnalism corect


Victor Ponta, după negocierile de la Cotroceni: Ar fi ilogic și penibil să-l votăm pe Orban / Dacă PSD nu vrea anticipate nu se fac

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 6 februarie 2020 Etichete: , , , ,

Victor Ponta a declarat, joi, după consultările de la Palatul Cotroceni că ar fi „ilogic și penibil” ca Pro România să voteze învestirea unui nou Guvern condus de Ludovic Orban. Liderul Pro România a mai adăugat că alegerile anticipate se pot organiza doar cu voința social-democraților.

„Noi vom face tot ce ține de noi să scoatem România din această criză. Este recunoașterea că un om poate fi independent, să aibă principii. Retrăim momentul 2009. A căzut Guvernul Boc, s-a propus un prim-ministru, Iohannis, Băsescu l-a refuzat și țara a stat 4 luni în criză. Este un preț pe care l-am plătit în 2010. Noi, așa cum am făcut în noiembrie, vom face lafel. Nu-l vom vota pe Orban. Ar fi total ilogic și penibil să-l votăm pe Orban. Nici liberalii nu-l votează. Nu participăm la o numire care noi credem că nu are scopul propus de Constituție. În acest moment, PSD fără noi deține majoritatea în BPN. Calendarul depinde în totalitate de PSD. Pe românește, dacă PSD nu vrea anticipate nu se fac, pentru că au pârghiile necesare. D-aia trebuie să avem un Guvern cât mai repede”, a declarat Victor Ponta.

Președintele Pro România, Victor Ponta, și președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, au mers la Palatul Cotroceni cu o propunere comună de premier, în persoana lui Marius Pricopie.

sursa foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW