Saturday, February 4, 2023
Jurnalism corect


Victor Ponta, despre Congresul PSD: Mi-ar fi plăcut să mă invite ca fost preşedinte

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 8 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Victor Ponta a declarat că i-ar fi plăcut ca Marcel Ciolacu să-l invite la Congresul PSD de la finalul lunii august. Fostul președinte al PSD susține că social-democrații nu învață din greșelile trecutului, iar acest lucru îi va costa la alegerile locale.

Victor Ponta, actualul lider al Pro-România, a spus că i-ar fi plăcut să fie invitat, în calitate de fost președinte PSD, la Congresul social-democraților din luna august.

Mi-ar fi plăcut să mă invite ca fost preşedinte. Şi pe mine, şi pe domnul Năstase. Iarăşi, parcă le e frică de noi. Nu ştiu de ce. Domnul Iliescu probabil nu ar fi venit, din motive de sănătate„, a afirmat Victor Ponta, la Botoșani.

Fostul premier consideră că PSD nu învață din greșeli, iar acest lucru îi va costa la alegerile locale.

Eu cred că PSD va scădea foarte mult, pentru că nu a vrut să înveţe din greşeala de anul trecut. Repet: cea mai mare greşeală a lor este că, în loc să se bată cu PNL, se bat cu Pro România şi oamenii pe bună dreptate spun: ‘voi sunteţi opoziţie sau, de fapt, sunteţi blat cu PNL şi cu Iohannis?‘” a adăugat fostul președinte al PSD.

În plus, fostul președinte PSD susține că problema social-democraților sunt oamenii din jurul liderilor, care s-ar muta de la un șef la altul.

„Am o singură problemă legată de ce se întâmplă în PSD. Am înţeles că a fost Dragnea foarte rău, dar în jurul lui erau nişte oameni. Naşi, Olguţe şi de pe aici, de la Botoşani. A plecat Dragnea, a venit Dăncilă. Exact oamenii din jurul lui Dragnea s-au mutat la Dăncilă, cam aceiaşi. Şi aici prin judeţ s-a schimbat ceva? Nu. A plecat Dăncilă, a venit Ciolacu. Pac, s-au mutat la Ciolacu. Tot ăia. O să plece Ciolacu, o să vină nu ştiu cine… Problema este dacă aceeaşi gaşcă se mută de la un şef la altul, doar şefii se schimbă. Am înţeles că e de vină Dragnea, Dăncilă, dar poate e de vină gaşca aia care se mută de la unul la altul”, a mai spus Victor Ponta.

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW