Friday, August 19, 2022
Jurnalism corect


Victor Ponta, despre alegerile anticipate: E o înţelegere între PNL şi PSD / Vestea bună este că nu o să îl mai avem pe Orban premier

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 15 februarie 2020 Etichete: , , , ,

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a afirmat, sâmbătă, la Timişoara, că există o înţelegere între PNL şi PSD pe tema alegerilor anticipate. De asemena, acesta a mai spus că “vestea bună” este că după alegeri Ludovic Orban nu va mai fi premier.  

Ponta a mai spus că varianta alegerilor organizate înainte de termen reprezintă o variantă bună pentru Pro România

„Pentru noi e mai bine, problema e că nu depinde de noi. E o înţelegere între PNL şi PSD. Dar şi PNL şi PSD mai dau ţepe între ei în cazul de faţă. Şi ceilalţi ne uităm. Dacă vor fi şi alegerile parlamentare e şi mai bine. Asta i-am spus şi domnului Orban când m-a rugat să îi votez guvernul. I-am spus că nu îl votez, de ce nu face alegeri că aveau un sens. Aşa, stăm nu ştiu câte luni. Guvern nu avem, e un Guvern interimar, dacă dizolvăm şi Parlamentul, nu mai avem nici Parlament. Aleşii locali, dacă nu mă înşel, le expiră mandatele la începutul lunii iunie. Deci nu o să avem nici administraţii locale până nu ne lămurim”, a declarat Victor Ponta.

Preşedintele Pro România crede că după alegeri Ludovic Orban nu va mai ocupa funcţia de premier.

„Singura veste bună este că nu o să îl mai avem pe Orban după alegeri, ceea ce e o veste bună, dar costisitoare. O să ne coste mult până atunci şi, sincer, am fost foarte dezamăgit că din tot PSD au găsit-o pe Dăncilă să fie prim ministru, cred că puteau mai mult. După care, dacă din tot PNL-ul l-au găsit pe Orban, mi-am dat seama că PSD, PNL tot acolo”, a mai adăugat liderul Pro România.

sursa foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW