Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Victor Ponta a reacționat în urma schimbului de replici dintre ministrul de Interne și Raed Arafat: Ce a făcut Marcel Vela în ultimii 20 de ani?

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 31 decembrie 2019 Etichete: , ,

Liderul PRO România, Victor Ponta, a reacționat în urma schimbului de replici dintre ministrul de Interne, Marcel Vela și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, în cadrul videoconferinței de marți.

După ce ministrul Marcel Vela l-a întrebat pe fondatorul SMURD ce a făcut în ultimii 20 de ani, Victor Ponta îi întoarce acestuia întrebarea, susținând că „sigur nu a locuit în altă țară și s-a pogorât acum în România să își dea cu părerea.

„Ce a facut Raed Arafat in ultimii 20 de ani stim cu totii ( probabil din acest motiv a fost mereu si este si azi mai apreciat de romani decat toti presedintii si premierii sau ministrii)!

Ce a facut Marcel Vela in ultimii 20 dvs. stiti? Ca sigur nu a locuit in alta tara, pe alt continent sau pe alta planeta si s-a pogorat acum in Romania sa isi dea cu parerea!”, scrie Ponta pe Facebook.

Context

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a avut marți un schimb dur de replici cu șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, în cadrul unei videoconferințe, după ce o fetiță din Vâlcea care se afla în comă, nu a fost preluată la timp de elicopterul SMURD.

O fetiță din Vâlcea a intrat în comă după ce tatăl ei, aflat în stare de ebrietate, s-a răsturnat cu mașina. Aflată în comă, fetița a fost ținută cu orele în UPU, iar elicopterul SMURD care ar fi trebuit să preia copila nu a ajuns.

„Nu mai doresc să întâlnesc, să se repete, asemenea situaţii jenante, cu risc major să se piardă o viaţă. Şi dacă salvezi viaţa unui copil sau a unui român îmi asum orice risc pentru a lua măsuri coercitive pentru cei care nu şi-au îndeplinit sarcinile aşa cum prevede legea. Pe viitor, nu se va mai repeta în mandatul meu o asemenea situaţie, când un copil a suferit. Să ne înţelegem! Nu ne jucăm cu vieţile oamenilor, nu facem doar paradă la televizor, ce grozav organizăm noi salvarea oamenilor şi sâmbătă era să moară un copil. Din neglijenţă sau proastă organizare, să zic pe româneşte”, a spus Vela.

Red Arafat i-a răspuns ministrului că este nevoie de piloți, iar Vela i-a replicat „Faceți rost de piloți!”.

Vezi AICI schimbul de replici dintre Marcel Vela și Raed Arafat

Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *