Thursday, September 29, 2022
Jurnalism corect


Viceprimarul Capitalei, plângere penală împotriva unei firme de salubritate care refuză să ridice gunoiul din centrele de carantină

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 28 martie 2020 Etichete: , , , ,

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a anunțat, sâmbătă, că autoritatea locală va face o plângere penală împotriva Romprest pentru că ar refuza să ridice gunoiul de la centrele de carantină din București

„Vorbim despre societatea Romprest care, cu o nonşalanţă ieşită din comun, refuză ostentativ să ridice aceste resturi care sunt resturi de la persoane necontaminate şi resturi care trebuie să aibă un circuit normal spre groapa de gunoi”, a afirmat Bădulescu.

Potrivit viceprimarului, „grupurile de interese din această companie vin şi invocă tot felul de prostii „. Bădulescu mai spune că cei de la Romprest refuză să ridice gunoiul pentru că nu li s-ar fi plătit factura, adăugând că „nu sunt compatibili din punctul de vedere al culorii politice”.

„Astăzi, la acest moment, am luat decizia împreună cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti să depunem o plângere penală pentru că aşa ceva nu este posibil, să laşi o săptămână în centrele de carantină gunoiul neridicat, că tu nu eşti în stare să-ţi faci datoria. Este inacceptabil în condiţiile în care noi vorbim de epidemie la nivelul municipiului Bucureşti!”, a spus viceprimarul Capitalei.

Bădulescu a mai afirmat că se va ajunge chiar la rezilierea contractului cu firma de salubritate.

sursa foto: Inquam Photos / Liviu Florin Albei

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW