Thursday, May 19, 2022
Jurnalism corect


Viceprimarul Capitalei din partea USR, despre protestul angajaților STB: Solicit încetarea războiului PSD-PNL, care ține ostatici bucureștenii

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 20 ianuarie 2022

Viceprimarul Capitalei Horia Tomescu, desemnat de USR în această poziție, pune protestul angajaților Societății de Transport București, care a paralizat circulația mijloacelor de transport în comun de suprafață, pe seama neînțelegerilor dintre PSD și PNL.

„Câteva lucruri despre greva ilegală din transportul public:
– Liderul sindicatului STB este consilierul general PSD – Vasile Petrariu. Pentru că așa sunt sindicatele în România. Apolitice și în favoarea clasei muncitoare.
– Actualul director STB este Adrian Criț, propus de PNL.
– Directorul anterior a fost Alexandru-Hazem Kansou, fost consilier general PNL trecut cu arme și bagaje la PSD, probabil viitorul prefect de București din partea PSD.
Solicit încetarea războiului PSD-PNL versus PNL-PSD, război care ține ostatici bucureștenii de atâția și atâția ani.
Nu mai sunt resurse de prăduit. Au rămas doar datorii.
Opriți-vă!”, a transmis Horia Tomescu.

Protestul care a paralizat circulația în București

Mijloacele de transport în comun ale Societății de Transport București nu au ieșit pe traseu joi, 20 ianuarie, din cauza unui protest al angajaților, organizat la îndemnul Sindicatul Transportatorilor, condus de consilierul general PSD Vasile Petrariu. Aceștia solicită majorarea salariilor, dar și demiterea directorului interimar al companiei, Adrian Criț.

Prin intermediul unui comunicat de presă, conducerea STB a transmis că a solicitat Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI) înlocuirea vehiculelor companiei. Pe de altă parte, conform sursei citate, STB se va adresa instanței pentru declara protestul ilegal și recuperarea prejudiciului.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW