Friday, December 8, 2023
Jurnalism corect


Viceprimarul Capitalei: Deschiderea şcolilor este crimă cu premeditare

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 25 august 2020 Etichete: , , , , ,

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu susține că deschiderea școlilor din toamnă este “crimă cu premeditare”. Candidatul PSD la Primăria Sectorului 3 acuză Guvernul că nu a fost capabil să pregătească un plan şi un regulament pentru redeschiderea şcolilor.

“Deschiderea școlilor este crimă cu premeditare. LuCOVID și ministrul PEPSIGLAS n-au mers la școală. Asta se vede din avion. În șase luni de PANDEMIE n-au fost în stare să pregătească un plan și un regulament pentru redeschiderea școlilor. La nivel CENTRAL guvernează haosul. N-au alocat bani pentru măști și tabletele, n-au stabilit nicio strategie coerentă de siguranță medicală.

Lasă totul pe capul administrației locale. Dacă ar fi fost interesați ar fi citit presa occidentală, așa ar fi aflat că prin neștiință și nepricepere pot detona adevărate BOMBE EPIDEMIOLOGICE.

N-au fost în stare să pună în scenă un model cu circuitele de siguranță. Au lăsat la latitudinea unităților de învățământ să stabilească regulamentele. Să facă fiecare ce-i trece prin cap.

În cazul reapariției focarelor vor da vina pe autoritățile locale. Aceasta este metoda de lucru a PNL. Ei mereu găsesc un vinovat. Guvernul Orban a închis școlile pe 11 martie, când au fost 18 cazuri de infectări cu Covid-19 raportare în 24 de ore și acum le redeschide când numărul cazurilor zilnice depășește 1.000.

România se află pe locul 4 la nivel european în funcție de numărul cazurilor grave, internate la ATI.  Ce fac acum Orban și Anisie este crimă cu premeditare. Deschiderea școlilor în contextul actual va duce la o explozie fără precedent a numărului de cazuri”, a scris Aurelian Bădulescu, pe pagina sa de Facebook.

sursa foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW