Monday, July 15, 2024
Jurnalism corect


Viceprimarul Capitalei, apel către colegii din PSD: Nu este momentul pentru orgolii. Dacă deschidem totul, deodată, pericolul infectării va fi foarte mare

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 12 mai 2020 Etichete: , ,

Viceprimarul Capitalei, Adrian Bădulescu, a avertizat că o relaxare exagerată a restricțiilor ar putea crește riscul răspândirii noului coronavirus și a făcut un apel către colegii social-democrați din Parlament să lase în urmă orgoliile.

„Nu este momentul pentru orgolii! Dacă deschidem totul deodată riscăm ca pericolul infectării și răspândirii a virusului să fie foarte mare”, a transmis Aurelian Bădulescu parlamentarilor social-democrați, potrivit G4Media.

Proiectul de lege privind starea de alertă, transmis de Guvern Parlamentului, a fost adoptat de Senat, cu modificări semnificative. Parlamentarii au eliminat restricțiile de circulație, au permis redeschiderea teraselor și au luat ministrului Sănătății dreptul de a demite persoanele cu funcții de conducere din spitale. De asemenea, Comitetul Național pentru Situații de Urgență va avea un rol diminuat, fiind organismul care propune măsuri, nu cel care le dispune.

Pentru a intra în vigoare, proiectul va trebui votat și de Camera Deputaților, care este for decizional în acest caz.

Sursa foto: Inquam Photos / Liviu Florin Albei

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you will find 99351 additional Info to that Topic: mainnews.ro/viceprimarul-capitalei-apel-catre-colegii-din-psd-nu-este-momentul-pentru-orgolii-daca-deschidem-totul-deodata-pericolul-infectarii-va-fi-foarte-mare/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW