Monday, November 29, 2021
Jurnalism corect


Viceprimarul Capitalei: Am început curățenia în toate parcurile din București / Când vor începe tratamentele pentru combaterea țânțarilor și a căpușelor

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 25 mai 2021

Viceprimarul Capitalei, Horia Tomescu, a anunțat că au fost deblocate fondurile necesare pentru toaletarea spațiilor verzi și întreținerea curățeniei în București. Tratamentele pentru combaterea țânțarilor și căpușelor ar urma să înceapă în cursul săptămânii următoare. 

Am început curățenia în toate parcurile din București! Împreună cu Primarul General, am reușit să deblocăm fondurile necesare pentru toaletarea spațiilor verzi și întreținerea curățeniei. Am mai spus-o: bucureștenii merită să își poată petrece timpul liber în parcuri curate și îngrijite, în care să se simtă bine”, a scris Horia Tomescu, pe Facebook.

Viceprimarul a precizat că, în cursul săptămânii următoare, vor fi începute tratamentele pentru combaterea țânțarilor și căpușelor.

Mă bucur deci că am reușit să redăm parcurile oamenilor după săptămâni întregi de discuții și de căutări de soluții administrative și financiare pentru a ieși din haosul generat de înființarea ilegală a companiilor municipale și de lipsa de finanțare din ultimii ani(…)Urmăresc în continuare ca lucrările să fie realizate și să vă puteți bucura de vacanță și de vremea bună la o plimbare în parc!”, a adăugat viceprimarul Capitalei.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW