Friday, June 14, 2024
Jurnalism corect


Viceprimarul Adrian Bădulescu, despre transportul public în București: Niciodată nu va fi oprit

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 24 martie 2020 Etichete: , , , ,

Viceprimarul Capitalei, Adrian Bădulescu, a exclus posibilitatea suspendării transportului public aflat în administrația PMB, în contextul anunțării restricțiilor de deplasare anunțate de președintele Klaus Iohannis, pentru a se limita răspândirea pandemiei de COVID-19.

Contactat de Main News, Adrian Bădulescu a negat că s-ar afla pe masa de lucru a administrației locale o măsura de suspendarea a activității STB, însă, a admis că există posibilitatea reducerii parcului de mijloace de transport în comun aflat în uz.

„La nivelul municipiului București niciodată transportul public nu va fi oprit. Acesta va merge cu intensitate și cu frecvență mai mică. Dacă se va impune vom reduce parcul de mijloace de transport aflat în uz. În acest moment funcționăm adaptat la numărul de călători pe care îi avem.” 

Declarația lui Adrian Bădulescu a venit după ce au existat voci care au criticat măsura STB de a reduce numărul mijloacelor de transport folosit, iar marți dimineață, au apărut imagini în spațiul public cu aglomerația din mijloacele de transport, care ar fi putut înlesni răspândirea COVID-19.

Sursa foto: Inquam Photos / Liviu Florin Albei

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW