Saturday, May 25, 2024
Jurnalism corect


Vicepreședintele CJ Suceava, Silviu Crețu, prins în flagrant de DNA în timp ce lua mită

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 4 aprilie 2022

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Silviu Crețu, considerat un apropiat al președintelui interimar al PNL, Gheorghe Flutur, a fost prins luni, 4 aprilie, de Direcția Națională Anticorupție, în timp ce primea sub formă de mită 40.000 euro de la un om de afaceri.

DNA a început urmărirea penală împotriva lui Silviu Crețu. Procurorii au suspiciuni că la începutul lunii decembrie 2020, liberalul ar fi acceptat și primit de la omul de afaceri suma de 40.000 euro, lăsându-l să creadă că va interveni pe lângă persoanele din cadrul Consiliului Județean Suceava astfel încât derularea unui contract încheiat de instituție cu firma administratorului să decurgă în bune condiții, iar plățile să fie făcute la timp.

Ulterior, în perioada 16 – 29 martie 2022, arată anchetatorii, Crețu, i-ar fi pretins aceluiași om de afaceri o altă sumă de 40.000 euro, pentru desfășurarea fără impedimente a contractului încheiat de firma acestuia cu Consiliul Județean Suceava.

În acest context, la data de 4 aprilie 2022, suspectul Crețu Silviu-Cristinel ar fi primit de la omul de afaceri, cu titlu de mită suma de 40.000 euro, moment în care procurorii au constat flagrantul în interiorul clădirii CJ Suceava.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More on on that Topic: mainnews.ro/vicepresedintele-cj-suceava-silviu-cretu-prins-in-flagrant-de-dna-in-timp-ce-lua-mita/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More here on that Topic: mainnews.ro/vicepresedintele-cj-suceava-silviu-cretu-prins-in-flagrant-de-dna-in-timp-ce-lua-mita/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW