Saturday, February 4, 2023
Jurnalism corect


Vicepremierul Kelemen Hunor: Nu ministrul Sănătăţii răspunde pentru o defecţiune tehnică. Va avea solidaritatea coaliției în Parlament

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 13 aprilie 2021

Vicepremierul Kelemen Hunor a afirmat că ministrul Sănătății va avea parte de toată susținerea coaliției de la Guvernare pentru ca moțiunea simplă inițiată de PSD să nu treacă. Liderul UDMR susține că Vlad Voiculescu nu răspunde pentru o defecțiune tehnică, făcând aluzie la incidentul care a luat viața a trei pacienți internați în TIR-ul ATI amplasat în curtea Spitalului „Victor Babeș” din Capitală. 

Nu este un test pentru Vlad Voiculescu. Pandemia este un test pentru coaliţie, pentru Guvern şi, până la urmă, şi pentru toată societatea românească. În această perioadă, presiunea este uriaşă, valul trei a venit peste noi(…)Defecţiunile tehnice, tragediile, sunt dureroase, dar nu ministrul Sănătăţii răspunde pentru o defecţiune tehnică. (…) Lucrurile trebuie un pic îndepărtate de lupta politică pentru că, până la urmă, nu e vorba nici de Voiculescu, nici de Cîţu, nici de Kelemen, nici de Dan Barna, e vorba de România şi de aceea eu cred că testul nostru comun este cum gestionăm criza prin care trecem cu toţii”, a declarat Kelemen Hunor, marţi seară, la B1 TV.

Hunor susține că Vlad Voiculescu este preocupat de Sănătate, arătând că a convocat mai multe ședințe extraordinare de Guvern, pentru a rezolva problemele urgente.

Eu am încredere, văd cum acţionează Vlad Voiculescu în Guvern, văd cu ce proiecte vine, de foarte mult ori am făcut şedinţe extraordinare pentru a discuta problemele din Sănătate (…) şi nu a aşteptat Vlad Voiculescu o săptămână până la şedinţa ordinară, a cerut şedinţă extraordinară, am venit cu toţii seara târziu, sau am făcut online, pentru că sunt lucruri care trebuie, dincolo de rutina zilnică, rezolvate”, a adăugat liderul UDMR.

Vicepremierul a mai afirmat că ministrul Sănătății are parte de toată susținerea coaliției de la guvernare.

Coaliţia este solidară, vor fi critici, au fost critici şi, dincolo de acţiune, comunicarea, percepţia este importantă. Şi aici eu văd că avem o problemă de percepţie. Sunt convins că acţiunile Guvernului, inclusiv ale lui Voiculescu, sunt mult mai coerente şi mult mai corecte decât percepţia. Trebuie să schimbăm un pic percepţia.  (…) Luni, când se va vota moţiunea, sunt convins că va avea Vlad Voiculescu solidaritatea coaliţiei şi în Parlament, nu am nicio îndoială”, a spus Kelemen Hunor.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW