Saturday, July 4, 2020
Jurnalism corect


Vești bune pentru români. Țara care plănuiește să deschidă sezonul turistic de la 1 iulie

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 2 mai 2020 Etichete: , , ,

Pandemia de coronavirus a schimbat complet lumea. Momentan nu s-au anunțat măsuri pentru sezonul estival, însă, cu siguranță lucrurile nu vor mai fi la fel ca în anii precedenți. Mai mulți specialiști din România au anunțat că trebuie să „conviețuim” cu virusul, iar OMS a transmis că trebuie să „ne obișnuim” cu măștile de protecție. Cele mai vizitate țări de români vara sunt Grecia, care nu a anunțat încă ce se va întâmpla în sezonul estival, și Bulgaria, care plănuiește, totuși, să deschidă sezonul turistic începând cu 1 iulie.

Hotelurile și restaurantele din Bulgaria iau măsuri pentru protejarea clienților și a personalului.

“Pregătirile vor începe din 15 iunie, și posibil chiar mai devreme, iar de pe 1 iulie intentionam sa deschidem sezonul turistic estival”, a spus ministrul bulgar al Turismului, Nikolina Anghelkova.

Pentru a atrage cât mai mulți turiști, autoritățile bulgare se gândesc să ușureze regimul de vize pentru oaspeții tradiționali din Turcia și Rusia

Ministrul bulgar a mai menționat că planurile pentru restabilirea domeniului turistic vor fi prezentate în curând, iar hotelurile, restaurantele și cafenelele din stațiuni vor funcționa cu respectarea măsurilor antiepidemice.

Bulgaria sunt infectate cu noul coronavirus aproape 1400 de persoane, 58 au murit si peste 200 sau vindecat. Aici sunt frontierele inchise din 19 martie.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW