Saturday, September 23, 2023
Jurnalism corect


Vela: Miza acestei bătălii a fost și este cel mai de preț dar al fiecărei zile: sănătatea/ Lupta cu Covid-19 nu a fost câștigată

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 16 mai 2020 Etichete: , , , ,

Ministrul de Interne, Marcel Vela, le-a mulțumit românilor pentru efortul pe care l-au făcut în ultimele luni, dar a explicat că această bătălie cu pandemia nu a fost câștigată. ”Miza acestei bătălii a fost şi este cel mai de preţ dar al fiecărei zile: sănătatea”, a spus Vela.

”Au fost, sunt şi vor fi zile extrem de încărcate (…) Am avut un mesaj pe care vreau să îl transmit încă o dată. Vreau să vă spun un mulţumesc din tot sufletul. Am purtat cu toţii pe umeri o responsabilitate imensă, o purtăm în continuare, iar miza acestei bătălii a fost şi este cel mai de preţ dar al fiecărei zile: sănătatea. Toate îşi pierd valoarea atunci când omul pierde său îşi pune în pericol sănătatea”, afirmă Marcel Vela, vinery seară, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

Vela a precizat că avem datoria de a ne înarma în fiecare zi cu responsabilitate față de noi, cu responsabilitate față de cei dragi și cu responsabilitate față de întreaga comunitate.

”Această bătălie cu noul coronavirus să ştiţi că nu a fost câştigată. Momentul victoriei este mai aproape sau mai departe, în funcţie de fiecare dintre noi. Rămâne la latitudinea noastră, la alegerea noastră, la decizia noastră cum să ne comportăm acum, astăzi, mâine şi în fiecare zi din viitor pentru că acest comportament va duce mai aproape sau mai departe normalitatea şi viaţa de dinainte”, a mai afirmat Vela.

Marcel Vela a mai explicat că nu poate exista națiune puternică fără unitate.

”Dragi prieteni, cum nu există viitor fără prezentc aşa nu poate exista o naţiune puternică fără unitate şi poate că acum am arătat mai mult ca oricând faptul că putem să fim uniţi. Îmi doresc să arătăm acest lucru şi în continuare şi să ne purtăm în fiecare zi unul altuia de grijă, prin respectarea măsurilor anunţate, astfel încât, la final, să fim învingători cu toţii. Împreună putem reuşi acest lucru şi cu siguranţă vom trece cu bine şi peste asta”, a mai declarat Marcel Vela.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW