Tuesday, September 21, 2021
Jurnalism corect


VIDEO Marcel Vela: Se ridică măsura carantinei în Suceava

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 13 mai 2020 Etichete: , ,

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că a fost emisă Ordonanţa militară nr. 12, prin care este ridicată carantina în municipiul Suceava și în cele opt comune în care era impusă această măsură: Adâncata, Salcea, Ipotești, Bosanci, Moara, Șcheia, Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei.

„Vă prezint a 12-a ordonanță militară. Începând cu publicarea în Monitorul Oficial se ridică măsura de carantinare în municipiul Suceava și comunele Salcia, Ipotești, Bosanci, Moara, Scheia, Pătruți și Mitocu Dragomirnei.

Mulțumesc compatrioților din județul Suceava pentru dăruirea lor din această perioadă, când au avut grijă de sănătatea celor dragi și i-au protejat pe cei din toată țara. Sunteți eroii noștri, sunteți niște învingători. Vă mulțumesc vouă, mulțumesc prefectului și președintelui Consiliului Județean.

Ordonanțele militare nu au venit decât să consolideze acest zid în fața unui inamic invizibil și extrem de agresiv. Dar ne-a făcut să realizăm că suntem mai puternici împreună.

Cu toții am găsit puterea pentru a ne aduna și a fi responsabili. Știm cu toții ce avem de făcut – de la distanțarea socială până la simplul spălat pe mâini timp de 20 de secunde.

În această luptă nu a existat de multe o schiță pentru că nu a mai fost un asemenea război. Dușmanul a fost invizibil, extrem de periculos. Vă asigur că au fost momente în care întotdeauna ne-am gândit la binele dvs.

Dumnezeu să binecuvânteze România!”

 

 

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW