Monday, October 3, 2022
Jurnalism corect


Vasile Dîncu, întâlnire cu președintele adjunct al Radei Supreme din Ucraina / Despre ce au discutat oficialii

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 14 iunie 2022

Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, a avut o întrevedere cu președintele adjunct al Radei Supreme din Ucraina, Oleksandr Korniyenkomarți, marți, 14 iunie, se arată într-un comunicat de presă al ministerului de resort. Întâlnirea a avut loc la sediul Ministerului Apărării Naționale (MApN). 

Potrivit sursei citate, cei doi oficiali au discutat despre sprijinul acordat de țara noastră celor 1,1 milioane de rfugiați care s-au adăpostit de război sau au tranzitat țara noastră.

„Întrevederea a reprezentat o nouă oportunitate de confirmare a sprijinului României acordat poporului ucrainean, atât în planul sancționării agresiunii neprovocate, brutale și ilegale a Federației Ruse asupra Ucrainei, cât și în planul umanitar, având în vedere că pe teritoriul statului român au intrat peste 1,1 milioane de refugiați cărora li s-a oferit sprijin în staționarea sau în tranzitarea României”, se arată în comunicat.

De asemenea, în cadrul discuțiilor, cei doi oficiali au abordat aspecte legate de sprijinul acordat de MApN populației rănite în timpul conflictului, precum și disponibilitatea pentru evacuarea medicală a acestora către alte state, potrivit aceleiași surse.

Sursa foto: Facebook / Vasile Dîncu

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW