Wednesday, June 29, 2022
Jurnalism corect


Vasile Dîncu a povestit în instanță cum a fost la pescuit cu Liviu Dragnea pe insula Belina

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Politic Stirile zilei , at 28 iulie 2020 Etichete: , ,

Audiat ca martor în procesul din dosarul Belina, Vasile Dîncu a spus că a fost invitat de Liviu Dragnea la pescuit pe insula din județul Teleorman. Fostul vicepremier a afirmat că la acea vreme nu știa cum se numește locul în care se află. 

Fostul vicepremier Vasile Dîncu a fost audiat ca martor în celebrul dosar Belina, în care procurorii DNA au trimis-o în judecată pe Sevil Shhaideh. Anchetatorii acuză că părți din Insula Belina și brațul Pavel ar fi fost trecute ilegal din propritatea statului în cea a Consiliului Județean Teleorman pentru ca, mai apoi, să ajunga sub controlul controversatei companii Tel Drum, în spatele căreia s-ar fi aflat Liviu Dragnea.

Ce a spus Vasile Dîncu în fața magistraților

„Sunt pentru prima dată într-o sală de judecată si nu știu regulile(…) De doua ori am fost audiat la DNA. Era vorba de un pescuit făcut cu numitul Liviu Dragnea într-o zonă despre care am aflat ulterior ca se numește insula Belina. Nu era un eveniment remarcabil pentru mine să-mi rămână în memorie. Prin 2012-2013, m-a invitat să mergem împreună la pescuit. Nu am observat ca domnul Dragnea să plătească taxă pentru a pescui. Era un grătar și o încăpere în care se afla un frigider. Am stat câteva ore, până spre seară. Eu respect foarte mult justitia. Am fost citat la un fost domiciliu și nu înțeleg legătura între transferul unui teren și faptul că am fost la pescuit. Dar dacă ajută la justiție eu mi-am făcut datoria de cetățean”, a spus Vasile Dîncu, în fața magistraților.

 

sursa foto: revista22.ro

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW