Sunday, July 3, 2022
Jurnalism corect


Valeriu Nicolae, candidat independent pentru Camera Deputaților: Suntem la 17 voturi de prag. Din opt contestații am recuperat 29 de voturi

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 11 decembrie 2020

Candidatul independent pentru Camera Deputaților Valeriu Nicolae, a anunțat vineri că, după ce Biroul Electoral a examinat opt contestații pe care le-a depus, a reușit să mai obțină alte 29 de voturi, ajungând la doar 17 voturi sub pragul de accedere în Parlament. 

Totodată, Valeriu Nicolae susține că a mai depus alte 28 de contestații.

„Suntem la 17 voturi de prag. Din opt contestații am recuperat 29 de voturi. Asta a generat un val de verificări din partea celor care m-au votat. Patru dintre ei, oameni pe care îi cunosc personal, nu și-au regăsit voturile acolo unde au votat”, a scris Valeriu Nicolae, pe Facebook.

Suntem la 17 voturi de prag. Din opt contestații am recuperat 29 de voturi. Asta a generat un val de verificări din…

Publicată de Valeriu Nicolae pe Joi, 10 decembrie 2020

Cine este Valeriu Nicolae

Valeriu Nicolae este jurnalist, scriitor și activist pentru drepturile omului. În ultimii ani a făcut voluntariat pentru copiii din Ferentari, înființând proiectul „Casa Bună”.

O casă unde să putem să facem teme, meditații și să gătim mâncare copiilor. Oricând fără să se strâmbe directoarea, portarul, femeia de serviciu, secretara, profesorul sau oricine altcineva plin de sensibilități. Unde să putem face un atelier pentru a pregăti copiii mari pentru o meserie. Unde să putem caza urgențele din ghetou (femei abuzate, copii alungați) și să ne putem juca comod vara sau să sărbătorim zilele de naștere”, după cum descria Valeriu Nicolae proiectul pe blog-ul personal.

În ultimul timp, Valeriu Nicolae a postat pe pagina sa personală de Facebook o analiză a parlamentarilor prin prisma CV-urilor acestora, publicate de Camera Deputaților sau de Senat.

În timpul guvernului Cioloș, a fost secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii. A mai făcut parte din PLUS, partid din care și-a dat demisia.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW