Monday, July 15, 2024
Jurnalism corect


Valeriu Gheorghiță: Personalul din învățământ va fi vaccinat cu prioritate / Cum vor fi imunizați profesorii

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 16 februarie 2021

Coordonatorul Campaniei de Vaccinare împotriva COVID-19 a anunțat că personalul din sistemul de învățământ va avea prioritate la imunizarea împotriva SARS-CoV-2. Medicul Valeriu Gheorghiță a precizat că echipe mobile de vaccinare se vor deplasa către casa corpului didactic din fiecare județ și în centrele de vaccinare organizate în interiorul universităților. 

Încercăm să punem în practică vaccinarea cu prioritate a personalului din învățământ: personalul din creșe, grădinițe, cadre didactice din școala primară, gimnazială, licee și sistemul de învățământ universitar. Această etapă va fi realizată cu ajutorul echipelor mobile de vaccinare. Locația este în casa corpului didactic din fiecare județ și în centre de vaccinare organizate în interiorul universităților”, a spus medicul Valeriu Gheorghiță, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Palatul Victoria.

Decizia finală va fi luată la finalul săptămânii, după ce Comitetul național privind vaccinarea împotriva COVID-19 va centraliza datele primite de la Ministerul Educației, a afirmat coordonatorul campaniei de imunizare.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Info here to that Topic: mainnews.ro/valeriu-gheorghita-personalul-din-invatamant-va-fi-vaccinat-cu-prioritate-cum-vor-fi-imunizati-profesorii/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW