Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Valeriu Gheorghiță: În momentul de faţă doar cine nu vrea să se vaccineze nu poate să facă acest lucru

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 7 mai 2021

Coordonatorul Campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, colonelul Valeriu Gheorghiță, apreciază că în acest moment toți cetățenii au acces la vaccin.

Valeriu Gheorghiță a făcut declarațiile în timpul așa-numitului maraton de vaccinare, organizat la Sala Palatului din București, unde a dat o mâna de ajutor cadrelor medicale.

„Toate aceste elemente de tip maraton de vaccinare şi crearea noilor centre de vaccinare de tip drive thru să permită într-un număr cât mai mare accesul oamenilor la vaccinare. De mâine se permite prezentarea directă în toate centrele de vaccinare din ţară, în limita capacităţii de vaccinare a fiecărui centru. Cred că în momentul de faţă doar cine nu vrea să se vaccineze nu poate să facă acest lucru. Majoritatea centrelor care primesc vaccin de la compania AstraZeneca vor primi de mâine vaccin de la compania Pfizer, în fiecare judeţ a rămas unul sau două centre de vaccinare cu acest tip de vaccin pentru persoane care doresc să se vaccineze cu acest tip de vaccin”, a afirmat Valeriu Gheorghiţă.

Primul maraton de vaccinare din București a debutat vineri, de la ora 16:00, la Sala Palatului și la Biblioteca Națională, unde doritorii se vor putea inocula fără programare cu serul Pfizer/BioNTech până luni. Programul liniilor de STB 104, 117, 178, 300, 313 și 368 a fost prelungit pe timpul nopții, pentru a veni în sprijinul persoanelor care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *