Saturday, June 25, 2022
Jurnalism corect


Valeriu Gheorghiță a fost numit comandant al Spitalului de Urgență al SRI

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 2 martie 2022

Valeriu Gheorghiţă, fostul președinte al CNCAV, este noul manager al Spitalului Clinic de Urgență al SRI „prof. dr. Agrippa Ionescu”, a anunțat Serviciul Român de Informații (SRI) miercuri, 2 martie.

„Începând cu 1 martie 2022, domnul colonel doctor Valeriu Gheorghiță va face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații, preluând funcția de manager al Spitalului Clinic de Urgență prof. dr. Agrippa Ionescu.

Col. dr. Valeriu Gheorghiță este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea „boli infecțioase”. Cea mai mare parte a carierei a profesat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “dr. Carol Davila”, precum şi în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “dr. Carol Davila” din Bucureşti, acolo unde în prezent este șef de lucrări”, arată SRI într-un comunicat de presă.

În ultimii doi ani, Gheorghiţă a fost preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV).

„La conducerea Spitalului Clinic de Urgență “prof. dr. Agrippa Ionescu”, col. dr. Valeriu Gheorghiţă va pune în aplicare un plan managerial destinat creşterii constante a calităţii actului medical pentru întreaga comunitate deservită de unitatea medicală. Conducerea SRI îi urează bun venit”, conchide sursa citată.

Premierul Nicolae Ciucă a decis marţi, 1 martie, încetarea calităţii de preşedinte al Comitetului de coordonare a vaccinării (CNCAV) a lui Valeriu Gheorghiţă, acesta fiind înlocuit de Andrei Baciu, care a deţinut anterior funcţia de vicepreşedinte al CNCAV.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW