Sunday, July 7, 2024
Jurnalism corect


Val de huiduieli la concertul Coldplay din București, după ce Babasha a cântat pe scenă alături de trupă

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 13 iunie 2024 Etichete: , , ,

Trupa Coldplay a susținut miercuri la București un concert live pe Arena Națională, biletele fiind sold-out încă de la primele ore de când au fost puse în vânzare anul trecut. Show-ul a fost marcat de controverse, după ce Babasha, un tânăr de 22 de ani, a urcat pe scenă unde a cântat, alături de Chris Martin, o manea.

Atât publicul de la Arena Națională, cât și internauții s-au împărțit în două tabere: cei care l-au susținut pe Babasha și încurajat pentru momentul său surpriză și cei care l-au huiduit cu toată puterea, scandând lucruri precum „Dă-te jos de pe scenă”.

În urma scandalului, sute de persoane au reacționat în social media la scurt timp după concert, printre care și Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie.

„Cea mai buna pe care am auzit-o e ca „au venit Coldplay și, în zi de sărbătoare, în loc să prezinte prinților soția noastră, au prezentat amanta! Live & learn, corporate earthlings, care este cu adevarat valoarea trendului youtube și, în general, a mult doritelor cifre pe care le produce un artist de moment în digital, singura unitate de măsura pe care o aveți la îndemână. Cât despre Babasha, bravo, dude! Să cânți cum ai făcut-o, în fata unui stadion care te huiduie, it’s so fckn rock’n roll încât n-are cum să nu fie bine. Ba chiar te invidiez că nu am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul ăla de ipocrizie.”

Coldplay a cântat pentru prima oară în România pe data de 12 iunie, iar următorul concert are loc pe 13 iunie, biletele fiind sold-out încă din primele ore de când au fost puse în vânzare anul trecut. Chris Martin a început spectacolul declarând că se bucură că a ajuns, în sfârșit, în România, după ce a fost așteptat de către fani timp de peste 20 de ani.

Seara trecută trupa a urcat pe scenă pentru a susține un show complex, care prezintă mesaje precum „If you want peace, be peace” (Dacă vrei pace, fii pacea n.red.), „Believe in love” (Crede în dragoste n.red.) și de susținere și acceptare către toți oamenii. „Fanii” care au huiduit în timpul concertul au adus în discuție motive legate de gestionarea așteptărilor publicului și de integrarea diverselor genuri muzicale într-un concert internațional de prestigiu.

De menționat este faptul că Babasha se afla deja în trending-ul românesc de pe Youtube, având printre cele mai multe vizualizări în momentul în care ar fi fost contactat de trupa Coldplay și invitat să cânte pe scenă.

foto: Instagram Coldplay

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW