Saturday, April 13, 2024
Jurnalism corect


USR și-a lansat candidata pentru Primăria Sectorului 6

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 1 februarie 2024 Etichete: , , ,

Mihaela Ștefan, actualul viceprimar USR al Sectorului 6, şi-a lansat candidatura pentru funcția de primar al Sectorului 6, ocupată în prezent de Ciprian Ciucu. 

La evenimentul de lansare a candidaturii au participat președintele USR București, Vlad Voiculescu, parlamentari și consilieri USR, dar și primarul general al capitalei, Nicușor Dan.

„Candidez la funcţia de primar al Sectorului 6 pentru că am o viziune despre ce înseamnă o comunitate rezilientă şi care creşte pe principiile dezvoltării durabile. Vreau să luăm decizii pentru urmatorii 20-30 de ani, nu doar pentru timpul care a mai rămas până la următoarele alegeri, pentru că vreau să avem un urbanism responsabil şi un oraş cu adevărat prietenos cu copiii’’, a afirmat Mihaela Ştefan, candidat USR la Primăria Sectorului 6.

În noua sa calitate de candidat, Mihaela Ștefan își propune să aducă o contribuție semnificativă la dezvoltarea și creșterea calității vieții locuitorilor Sectorului 6.

„În București, USR își propune să susțină oameni serioși care să se ocupe de problemele orașului și de problemele oamenilor. La fiecare sector avem candidați serioși care se vor bate fie pentru continuarea lucrurilor făcute, fie pentru a stopa risipa banului public. Mihaela Ștefan este un om de echipă”, spune Vlad Voiculescu, președinte USR București.

Actualul primar general al Capitalei atrage atenția că locuitorii din București au dreptul la o campanie în care sa fie bine informați, nu bulversați cu mesaje total diferite.

„Comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare nu este normală. Nu putem avea pretenția de la cetățeni să aibă încredere în clasa politică dacă până și dreptul lor de a-și alege reprezentanții ajunge să fie rezultatul unor combinații între partide,” a afirmat Nicușor Dan, primarul Capitalei.

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW