Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


USR PLUS reacționează, după acuzațiile premierului Cîțu de neimplicare în campania de vaccinare: Înc-o zi, înc-o poveste, înc-o minciună

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 22 septembrie 2021

Dan Barna și Cătălin Drulă au ținut să infirme, miercuri, 22 septembrie, categoric acuzațiile premierului Florin Cîțu de neimplicare în campania națională de vaccinare împotriva COVID-19.

În timp ce Barna s-a mulțumit să publice mai multe fotografie de la acțiunile la care a participat în centrele de vaccinare, însoțite de mesajul „am fost acolo #vaccinare #COVID19 #campanie #StopDezinformarii”, Cătălin Drulă l-a acuzat de minciună pe șeful executivului, reamintind deciziile de înființare a unor centre de vaccinare.

„Înc-o zi, înc-o poveste, înc-o minciună de la premier. Oare de câte ori mai poate minți Florin Cîțu înainte să-și dea seama că asta nu-l poate salva? Nu numai că am vizitat centre de vaccinare, dar din proprie inițiativă și cu efortul medicilor și asistenților, care activează în rețeaua Ministerului Transporturilor, am deschis două cabinete de vaccinare. Ambele sunt amplasate în două puncte cu trafic mare: Gara de Nord și Aeroportul Internațional Henri Coandă. În schimb, Florin Cîțu – cel care și-a asumat aproape pe persoană fizică această campanie de vaccinare, așa cum crede el că se și guvernează – refuză să își asume orice răspundere. Un personaj expirat politic într-o țară pe care, în mod tragic, a lăsat-o nepregătită în această nouă criză de sănătate publică”, a scris Cătălin Drulă, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Prima reacție a premierului, după ce DNA a anunțat că anchetează achiziția de vaccinuri anti-COVID

Sursa foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *