Sunday, December 4, 2022
Jurnalism corect


USR-PLUS, proces câștigat împotriva Primăriei Sectorului 5 / Vlad Voiculescu: Curtea de Apel București constată în mod definitiv ilegalitățile comise de PSD și Daniel Florea

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 5 octombrie 2020 Etichete: , , , , , ,

USR-PLUS a câștigat un proces intentat împotriva Primăriei Sectorului 5, în care reprezentanții alianței îi solicitau lui Daniel Florea, primarul în funcție al sectorului, să publice Bugetul Primăriei pe anul 2019, anunță Alexandru Dimitriu, candidat la Consiliul Local Sector 5.

Inițiatorul procesului, Alexandru Dimitriu, a anunțat că Primăria Sectorului 5 este obligată să publice bugetul defalcat pe anul 2019, în urma unei plângeri la Tribunalul București.

Obligă pârâtul UAT Sector 5, prin primar, să comunice reclamantului informațiile publice privind bugetul UAT Sector 5, cu toate cele 80 de anexe și rectificări bugetare adoptate până la data de 14.08.2019, data formulării cererii”, se arată în decizia Tribunalului București.

Curtea de Apel a respins recursul făcut de Primăria Sectorului 5.

Am câștigat în numele PLUS litigiul împotriva Primăriei Sectorului 5 ce are ca obiect obligarea acesteia de a pune la dispoziție bugetul defalcat aferent anului 2019 – dosar nr. 30448/3/2019.

În vara lui 2019 am solicitat Primăriei Sectorului 5, condusă de Daniel Florea, să ne pună la dispoziție, defalcat, Bugetul Primăriei Sectorului 5.

Nu am primit niciun răspuns așa că ne-am adresat Tribunalului București. În instanță, atât în primul ciclu procesual (Tribunalul București), cât și în recurs (Curtea de Apel București), Primăria a fost reprezentată de avocați care au fost plătiți din bani publici.

Realizați absurdul situației? Cetățenii își doresc să afle cum le sunt cheltuiți banii, iar Primăria angajează avocați din banii cetățenilor pentru a se opune furnizării acestor informații.

Bun, am scăpat de #DFect dar am dat de tac-su. Rămânem vigilenți și în serviciul cetățenilor”, a anunțat Alexandru Dimitriu.

Am câștigat în numele PLUS litigiul împotriva Primăriei Sectorului 5 ce are ca obiect obligarea acesteia de a pune la…

Publicată de Alexandru Dimitriu pe Duminică, 4 octombrie 2020

Curtea de Apel București constata in mod definitv ilegalitățile comise de PSD și Daniel Florea in Primaria Sectorului 5!”, este reacția lui Vlad Voiculescu.

Curtea de Apel București constata in mod definitv ilegalitățile comise de PSD și Daniel Florea in Primaria Sectorukui 5!

Felicitări, Alexandru Dimitriu!

Publicată de Vlad Voiculescu pe Luni, 5 octombrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW