Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


USR, plângere penală la DNA împotriva Gabrielei Firea și a primarului Sectorului 5

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie , at 20 iunie 2020 Etichete: , , , ,

USR Sector 5 a depus o plângere penală la Direcția Națională Anticorupție ca urmare a evenimentului de săptămâna aceasta când candidatul dreptei la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a fost întrerupt din conferința de presă de mașinile de gunoi ale Primăriei Sector 5.

Plângerea penală a fost depusă pe numele Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea, și împotriva primarului Sectorului 5, Daniel Florea. Infracțiunile vizate sunt abuz în serviciu şi împiedicarea exercitării drepturilor electorale.

USR Sector 5 a anunțat pe Facebook că a înaintat Direcţiei Naţionale Anticorupţie un denunţ penal împotriva lui Daniel Florea şi a Gabrielei Firea, pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi de împiedicare a exercitării drepturilor electorale.

„Deoarece comportamentul mizerabil este deja marcă înregistrată PSD, Daniel Florea a orchestrat perturbarea prin zgomot (claxoane, motoare ambalate) şi duşuri cu dezinfectant a participanţilor la conferinţa de presă susţinută de Nicuşor Dan”, afirmă reprezentanții USR.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *