Tuesday, December 7, 2021
Jurnalism corect


Urmărit internaţional pentru spălare de bani în Marea Britanie, prins la Costineşti

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 21 iulie 2020 Etichete: ,

Un bărbat de 25 de ani din județul Gorj, dat în urmărire internațională pentru comiterea infracțiunii de spălare a banilor, a fost prins de polițiștii din Constanța în stațiunea Costinești.

Conform unui comunicat al IPJ Constanța, poliţişti de la Investigaţii criminale din cadrul IPJ, împreună cu poliţişti ai staţiunii Costineşti, au prins un bărbat care era urmărit internaţional pentru infracţiuni ce ar fi fost comise pe teritoriul Marii Britanii.

“La data de 20 iulie, poliţiştii constănţeni au depistat un bărbat, de 25 de ani, din judeţul Gorj, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile britanice. Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de spalarea banilor, faptă comisă pe teritoriul Marii Britanii”, se arată în comunicat.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa, urmând să fie prezentat Curţii de Apel Constanţa cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării către autorităţile britanice.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW