Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Urări de la Liderii Coaliției de guvernare în Ajunul Crăciunului

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 24 decembrie 2023

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au fost printre primii politicieni care au transmis românilor gânduri bune de Crăciun, elementul comun al urărilor fiind un viitor mai bun.

„Dragi români, în această zi Sfântă vă doresc multă sănătate, bucurie în inimi şi pace alături de familie. Pentru noi, românii, sărbătoarea Naşterii Domnului este o sărbătoare a bucuriei şi a speranţei. Este ziua în care Iisus a venit să dea lumii speranţă că binele poate învinge şi a învins. Îmi doresc să îmbrăţişaţi alături de mine speranţa în şansa României. Împreună, cu încredere, putem construi ţara pe care ne-o dorim pentru copiii noştri. Să petreceţi clipe frumoase alături de familie şi să aveţi încredere că împreună putem face mult mai mult. Crăciun fericit!”, a transmis premierul Marcel Ciolacu.

“Dragi români, în pragul sfintei sărbători a Naşterii Domnului, vă transmit cele mai calde gânduri şi urări de sănătate, bucurie, pace, unitate şi speranţă. Să ne păstrăm vie credinţa în Dumnezeu, în România, în noi înşine şi în viitorul nostru, pe care împreună avem puterea de a-l face mai bun. Vă doresc sărbători binecuvântate alături de familie, alături de toţi cei dragi. Crăciun fericit!”, este mesajul transmis de Nicolae Ciucă.

 

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW