Friday, May 7, 2021
Jurnalism corect


UPDATE Vot suspendat la o secție din Capitală: Un membru al comisiei a primit rezultat pozitiv la testul COVID, iar un al doilea prezintă suspiciuni de îmbolnăvire/ Procesul electoral, reluat

By Andreea Traicu , in Stirile zilei , at 6 decembrie 2020 Etichete: ,

UPDATE Procesul electoral a fost reluat, fiind suspendat timp de o oră. MAI a anunţat oficial că este vorba de un singur membru al comisiei al cărui rezultat este pozitiv. A doua persoană este fiica celui testat pozitiv. Deşi nu a primit încă rezultatul testului, fiind contact direct, a fost înlocuită.

Votul a fost suspendat la secția 551 din Sectorul 3 al Capitalei. Doi membri ai comisiei electorale au primit rezultat pozitiv la testul COVID-19, potrivit surselor mainnews.

Mai multe incidente au fost înregistrate duminică, însă acestea nu au afectat desfăşurarea votului, anunţă MAI.

Un poliţist din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu a raportat faptul că după preluarea pazei secției de votare pe raza comunei Turburea, aflându-se singur într-o încăpere a imobilului, lângă cea în care se află amplasată secția de votare, a armamentul din dotare ocazie cu care a executat un foc de armă accidental, rezultând doar pagube material. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul IPJ Gorj care, va efectua verificări.

„În municipiul București un bărbat a fost amendat cu 2.000 de lei pentru apelarea abuzivă a numărului unic de urgență după ce a sunat la 112 pentru a reclama faptul că o altă persoană nu purta mască de protecție. De fapt, în urma verificărilor, s-a constatat că aspectele reclamate nu se confirmă.

Tot la nivelul Capitalei, 3 membri ai birourilor electorale de la secții diferite au avut nevoie de îngrijiri medicale: doi pentru lipotimii și al treilea pentru că s-a tăiat cu caterul la mână. Persoanele sunt conștiente și au fost asistate medical la fața locului.

La o secție de votare din municipiul Brăila, o persoană a reclamat faptul că a primit un buletin care avea aplicată ștampila de vot. La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare pentru efectuarea de verificări”, potrivit MAI.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW