Saturday, June 19, 2021
Jurnalism corect


UPDATE Percheziţii la Serviciul Permise de Conducere Giurgiu şi la locuinţele unor poliţişti şi instructori/ Șeful SRPCIV a fost reținut

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 20 septembrie 2019 Etichete: , , , ,

Ofițerii din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA) au desfășurat 26 de percheziții la Serviciul de Permise Giurgiu și la locuințele unor polițiști și instructori auto. Autoritățile îi suspectează pe aceștia că au eliberat ilegal permise de conducere, contra unor sume de bani.

UPDATE : Șeful Serviciului Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Giurgiu și primarul localității Valea Dragului, care este asociat la o școală de șoferi la care soția sa este administrator au fost reținuți pentru 24 de ore, potrivit unor surse judiciare.

Potrivit unor surse judiciare, perchezițiile au început joi, în jurul orei 18:00 și au durat toată noaptea, iar în cursul zilei de vineri, mai multe persoane au fost aduse la audieri la sediul Direcției Naționale Anticorupție din București.

Ofițerii DGA au percheziționat locuințele a șase polițiști și a șapte instructori auto. Potrivit unor surse, aceștia ar fi primit bani din partea persoanelor care urmau să dea examenul pentru permisul auto, și îi dădeau mai departe polițiștilor, pentru ca elevii să treacă examenul.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW