Wednesday, June 12, 2024
Jurnalism corect


UPDATE O nouă ședință fără cvorum la CSM. A patra încercare de validare a Adinei Florea la SIIJ, eşuată

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 3 iulie 2019 Etichete: , , ,

CSM a încercat, miercuri, pentru a patra oară, validarea Adinei Florea în funcția de șef al Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

UPDATE Nici de data această nu a fost cvorum, Ana Birchall acuzând-o pe Lia Savonea că organizează ședințele de pe o zi pe alta.

„E responsabilitatea președintelui CSM sa ii asculte pe fiecare. Agresivitatea sau maniera asta de a convoca plenul de pe o zi pe alta, în această manieră pe mine nu ma poate avea ca si partener. Am venit ca sa am de unde sa plec. O rog încă o data pe dna președinte să găsească o cale de dialog”, a spus Birchall.

Mai mulți membri ai CSM au reclamat că președintele Consiliului, Lia Savonea, ar convoca ședințele de plen fără o consultare în prealabil.

Din nou, ministrul a acuzat-o pe Lia Savonea de agresivitate.

La ultimele ședințe, mai mulți magistrați au boicotat ședința, cerând ca dezbaterile asupra  concursului pentru conducerea SIIJ să fie amânate până la dezbaterea rapoartelor Comisiei de la Veneția si a GRECO.

GRECO recomandă desființarea Secției.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More Information here on that Topic: mainnews.ro/update-o-noua-sedinta-fara-cvorum-la-csm-a-patra-incercare-de-validare-a-adinei-florea-la-siij-esuata/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW