Friday, December 2, 2022
Jurnalism corect


UPDATE: ASPA împreună cu Garda de Mediu au găsit la familia lui Nuțu Cămătaru patru primate și o cămilă/ Animalele vor fi duse la o grădină zoologică

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 18 septembrie 2019 Etichete: , , ,

Update: Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor împreună cu Garda de Mediu București au găsit la familia lui Nuțu Cămătaru patru primate, două maimuțe (macac japonez) și două animale din specia lemur.

Animalele au fost tranchilizate și vor fi transferate la Centrul de Salvare și Reabilitare a animalelor sălbatice „Visul Luanei”, unde vor primi îngrijiri medicale. Ulterior, animalele exotice vor fi transferate la o grădină zoologică.

„Animalele sunt bine acum, sunt în regulă, nu există nicio problemă. Cămila, despre care ştiţi, va rămâne momentan aici. Garda de Mediu va continua verificările documentaţiei”, potrivit ASPA.

Știre inițială

Polițiștii din cadrul Secției 24 din București, au găsit miercuri dimineață la perchezițiile dintr-o casă din Sectorul 5 două maimuțe și o cămilă, potrivit unui comunicat. Perchezițiile s-au desfășurat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, împreună cu angajații Gărzii de Mediu și ai primărie.

Potrivit unor surse, animalele au fost găsite la familia cunoscutului interlop Nuțu Cămătaru, la o adresă la care acesta nu mai locuiește.

Perchezițiile au loc după ce săptămâna trecută, autoritățile au căutat o zi întreagă o maimuță, un mascul din specia MACAC, în vârstă de trei ani. În prezent, primata se află la Centrul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice Visul Luanei. Ulterior, animalul va fi dus la o grădină zoologică.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW