Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Unul dintre liderii PNL care și-au arătat susținerea față de Florin Cîțu a fost reconfirmat în funcție: Nelu Tătaru, reales în fruntea organizației județene Vaslui

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 2 iulie 2021

Nelu Tătaru a fost reales, vineri, în funcția de președinte al filialei PNL Vaslui, relatează Agerpres. Fostul ministru al Sănătății este unul dintre liderii liberali care și-au arătat susținerea față de Florin Cîțu pentru congresul ce va avea loc în 25 septembrie. 

Nelu Tătaru a fost susținut chiar de premierul Florin Cîțu, care le-a transmis liberalilor din Vaslui că fostul ministru al Sănătății din Guvernul Orban ar fi cea mai potrivită alegere pentru organizația județeană.

O mare onoare să fiu astăzi aici, să-l susţin pe prietenul Nelu Tătaru. Să ştiţi că vom putea peste câţiva ani să discutăm despre ce s-a întâmplat în pandemie, cât de greu a fost. L-aţi văzut peste tot la televizor, dar eu ştiu ce era în spate, el cu problemele lui în sănătate, eu cu ale mele cum să fac rost de banii de care avea el nevoie. Acele momente ne-au apropiat foarte mult. De aceea sunt astăzi aici să-l susţin. Sunt sigur că este omul de care aveţi nevoie, pentru că dacă a administrat un domeniu atât de dificil în cea mai mare criză din ultima sută de ani, va administra foarte bine şi această filială în perioada următoare”, le-a transmis Florin Cîțu membrilor PNL Vaslui, citat de Agerpres.

Fost coleg cu Florin Cîțu în Guvernul condus de Ludovic Orban, Nelu Tătaru este unul dintre liderii PNL ce și-au arătat susținerea față de premier pentru congresul ce va avea loc în 25 septembrie.

Astfel, premierul ar putea beneficia de votul filialei PNL Vaslui în cursa pentru președinția PNL.

CITEȘTE ȘI: Ludovic Orban, întrebat dacă ar fi fost utilă prezența premierului la Rafinăria Petromidia: Unde era necesară prezența mea, am căutat să fiu prezent

Sursă foto: Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW