Friday, July 1, 2022
Jurnalism corect


Unul dintre liderii clanului Duduianu, dat în urmărire de mai bine de un an, s-a predat: Mă simt nevinovat

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 27 ianuarie 2022

Ștefan Duduianu, cunoscut în lumea interlopă drept Lindon, unul dintre liderii clanului care îi poartă numele, s-a predat joi, 27 ianuarie, după ce a fost dat în urmărire internațională în anul 2020, fiind acuzat de tâlhărie și șantaj. Poliția Capitalei a anunțat că acesta a fost încarcerat, potrivit unor surse Main News. 

Vreau să fac un anunț către domnul procuror al României și către domnul ministru al Justiției. Mă simt nevinovat și știu și am văzut că este foarte mare abuz în dosarul meu. Domnul procuror al României și totodată Poliția și ministrul al Justiției vreau să ia atitudine în acest dosar, pentru că sunt chiar nevinovat și chiar nu am făcut nimic. Dacă mă simțeam vinovat nu îmi mai luam bilet să vin acasă”, a spus Ștefan Duduianu, într-un clip video postat miercuri seară, în care anunța că vine în România pentru a se preda.

Poliția Capitalei a anunțat, ulterior, că Lindon Duduianu a fost preluat joi dimineața dintr-un aeroport și a fost încarcerat, în baza mandatului de arestare preventivă.

În data de 27 ianuarie 2020 (n.r. 2022), polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale au încarcerat, în baza mandatului de arestare preventivă, un bărbat de 26 de ani. Acesta se afla în urmărire, iar în această dimineață a fost preluat dintr-un aeroport”, a transmis Poliția Capitalei.

Ștefan Duduianu și Florin Duduianu, doi membri ai clanului Duduianu, au fost dați în urmărire internațională pe 16 august 2020, după ce Judecătoria Sectorului 1 emisese două mandate de arestare preventivă în lipsă. Cei doi sunt acuzați de tâlhărie și șantaj, după ce ar fi amenințat cu violențe doi cântăreți de manele.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW