Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Unul din procurorii care au gestionat căutarea Alexandrei este audiat la SIIJ

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 29 august 2019 Etichete: , ,

Zăvoianu Cătălin, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, este audiat la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. Procurorul Zăvoianu este unul din cei care au gestionat căutarea Alexandrei Măceșanu, fata răpită din Caracal despre care se crede că a fost omorâtă de Gheorghe Dincă.

Update:

Tot la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție au fost anchetați și un polițist de la IPJ Olt și un viceprimar din zonă.

Știrea inițială

Procurorul Zăvoianu este audiat la SIIJ în calitate de martor. Acesta trebuie să explice motivul pentru care a decis, împreună cu alte persoane, ca oamenii  legii să descindă în casa lui Gheorghe Dincă într-o vineri dimineață, la ora 6.00, la o zi după ce Alexandra Măceșanu a sunat la 112 și a anunțat că este răpită.

„Întrucât lucrătorii de poliție ce au verificat locuința lui Dinca Gheorghe, nu au identificat indicii de săvârșire a unei infracțiuni flagrante în derulare, au prezentat speță procurorului Popescu Cristian Ovidiu și Prim Procurorului Zăvoianu Cătălin Alexandru, procurorului Vasilescu Liviu de la DIICOT precum și conducerii poliției Municipiului Caracal precum și reprezentanților IPJ OLT, care, de comun acord, au decis că percheziția domiciliara să fie efectuată indepand cu oră 06.00”, se arată într-un raport cerut de Alexandru Cumpănașu și publicat pe pagina acestuia de Facebook.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *