Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Uniformă obligatorie pentru șoferii de autobuze. De când intră noua regulă în vigoare

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 23 iunie 2020 Etichete: , ,

Șoferii de autobuze STB vor purta uniformă începând cu data de 1 iulie. Decizia a fost luată ca urmare a sesizărilor venite de la călători conform cărora șoferii veneau la muncă cu șlapi, maiou și pantaloni scurți.

Majoritatea uniformelor au fost deja distribuite șoferilor.

Directorul STB Hazem Kansou a precizat că șoferii care nu poartă uniforma nu pot veni la serviciu.

”Am luat această decizie ca urmare a multor reclamații, anumiți conducători și manipulanți vehicule nu erau îmbrăcați adecvat, veneau cu șlapi, pantaloni scurți, maiou. Noi avem prevăzut în regulamentul intern că nu au voie să vină îmbrăcați așa. Atunci am hotărât, dacă tot erau achiziționate acele costume, să fie și purtate începând cu data de 1 iulie, ca să ajungă la toate autobazele și depourile. Majoritatea au fost deja împărțite, din ce știu eu au fost date peste tot, dar nu am certitudinea că au ajuns chiar la toată lumea. Cine nu are uniforma, începând cu 1 iunie, nu intră pe traseu. Nu sunt amenzi, dar nu le va conveni din punct de vedere financiar să nu intre pe traseu. Dar să știți că foarte mulți o poartă de când au primit-o, de săptămâna trecută”, a explicat pentru HotNews.ro directorul STB, Hazem Kansou.

Uniforma este compusă dintr-o cămașă gri, cu mânecă scurtă și un costum de culoare închisă, negru sa bleumarin. Directorul STB a precizat că șoferii sunt liberi să aleagă orice pereche de încălțăminte, presupunând că nimeni nu va purta șlapi la costum.

 

sursa foto: Mobilitate.eu

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you can find 28038 additional Info to that Topic: mainnews.ro/uniforma-obligatorie-pentru-soferii-de-autobuze-de-cand-intra-noua-regula-in-vigoare/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *