Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Una din cele mai afectate țări de pandemie introduce noi restricții. Măștile devin obligatorii și în spațiile deschise

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 17 iulie 2020 Etichete: , , ,

Spania a luat decizia să introducă noi restricții din cauza ascensiunii pandemiei de coronavirus. În anumite regiuni masca de protecție a devenit obligatorie chiar și în spațiile deschise.

În Andaluzia spre exemplu, purtatul măștii este obligatoriu chiar și la piscină sau plajă. Cetățenii pot renunța la mască doar atunci când intră în apă sau când stau sub umbrelă, dar doar cu condiția să respecte distanța socială de doi metri.

În restaurante și la terase, masca nu este obligatorie în timp ce este servit u preparat sau o băutură. Cu toate acestea, dacă clienții nu consumă nimic și doar stau de vorbă sunt obligați să poarte mască. De asemenea, masca trebuie purtată la terasă atunci când la masă ne întâlnim cu persoane care nu aparțin aceleiași familii.

Masca nu este obligatiorie în cazul practicării sportului individual în aer liber. În cazul sporturilor de grup este obligatorie masca.

Spania a fost una din cele mai afectate țări de pandemie, înregistrând 300 de mii de cazuri și aproape 29 de mii de decese.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW