Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


Un tren încărcat cu cărbune a deraiat la Motru / Un deputat acuză că a existat „o încercare de mușamalizare” a incidentului

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 9 septembrie 2022 Etichete: , , , , ,

Un tren compus din 16 vagoane, ce transporta cărbune, a deraiat la Motru, a transmis vineri, 9 septembrie, deputatul USR de Gorj, Radu Miruță, care a acuzat că a existat „o încercare de mușamalizare” a incidentului.

-O funie- compusă din 16 vagoane, încărcată de cărbune care venea de la Roșiuța și mergea înspre triaj pentru formarea navetei, la Motru a deraiat. Locomotiva a rămas fără frâne, 5-7 vagoane au sărit de pe sine și sunt un morman de fiare, un mecanic a sărit, unul a rămas în locomotiva deraiată”, a scris deputatul, pe pagina personală de Facebook.

Parlamentarul USR susține „că nimeni nu are voie să vorbească despre subiect” și că cei care au încercat să facă poze au fost amenințați că le va fi desfăcut contractul de muncă.

Linii uzate, locomotive și vagoane cu revizii adesea doar pe hârtie, contracte împărțite pe ochi frumoși, angajări pe criterii politice. Ministrul Virgil Popescu ne spunea acum 3 zile ca la CE Oltenia sunt cele mai bune condiții de lucru. A uitat sa menționeze ca doar pentru cei mufati la combinațiile din CEO”, a acuzat Radu Miruță.

Foto: Pixabay

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW