Sunday, April 21, 2024
Jurnalism corect


Un tren de metrou s-a defectat pe Magistrala 2 / Circulaţia a fost perturbată

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 15 noiembrie 2023 Etichete: , ,

Un tren de metrou s-a defectat, miercuri dimineață, pe Magistrala 2, în stația Tineretului, au anunțat reprezentanții Metrorex. După mai multe zeci de minute în care trenurile au circulat în sistem pendulă între Eroii Revoluţiei şi Piaţa Unirii 2, circulația a revenit la normal.

„Metrorex informează că, astăzi, 15 noiembrie 2023, în jurul orei 7:15, pe Magistrala 2 la staţia de metrou Tineretului s-a produs o defecţiune tehnică la un tren. Echipa Metrorex a retras trenul în depou pentru verificare, analiză şi remediere”, a transmis, miercuri dimineaţă, Metrorex.

Potrivit reprezentanților companiei care administrează rețeaua de metrou a Capitalei, garnitura care s-a defectat este de tip CAF Inneo BM3 (Spania), parte a lotului achiziționat în urmă cu 10 ani.

Circulația trenurilor a revenit la normal la ora 7:55.

„În scurt timp circulaţia se va relua în condiţii normale. Călătorii au fost permanent informaţi prin sistemul de sonorizare din trenuri dar şi din staţii. Prezentăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, a mai transmis compania.

Tot în aceeași zi, de la ora 11:30, pe Magistrala 2, este programată deschiderea stației de metrou Tudor Arghezi, construită în zona de sud, după stația Berceni.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW