Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Un tren de marfă a deraiat pe magistrala București – Constanța. Circulația feroviară va fi deviată pe rute alternative

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 21 iulie 2021

Magistrala București – Constanța este blocată blocată la intrare în stația CF Fetești, pe ambele sensuri de circulație, din cauza deraierii a cinci vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparține operatorului Rofersped, informează CFR SA. 

Din compunerea trenului de marfă, care circula în relația Constanța Port – Lehliu, la ieșire din stația CF Fetești au deraiat cinci dintre cele 40 de vagoane ale garniturii, ambele fire de circulație fiind avariate în urma deraierii.

Potrivit CFR SA, pentru menținerea și asigurarea continuității circulației feroviare pe magistrala București – Constanța, operatorii de transport feroviar de călători vor stabili rutele deviate pentru trenurile aflate pe traseu, astfel încât să menținem operațional traficul feroviar spre și dinspre Litoral.

Reprezentanții CFR SA au trimis în teren echipele de intervenție pentru stabilirea soluțiilor necesare remedierii avariilor. De asemenea, conducerea companiei așteaptă evaluarea pagubelor și estimarea duratei lucrărilor.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *