Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Un tren de marfă a deraiat în municipiul Constanța / Vagoanele erau goale și nu au fost înregistrate victime

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 11 aprilie 2021

Două vagoane ale unui tren de marfă au deraiat, duminică, în zona Halta Traian din municipiul Constanța, blocând pasajul rutier de pe strada Nicolae Filimon. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime, iar polițiștii au deschis un dosar penal.

Autoritățile au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanța SMURD. Trenul se deplasa pe ruta Palas-Cap Midia, având vagoanele goale.

În această dimineață, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că un tren de marfă ar fi deraiat, în zona Halta Traian din municipiul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre vagoanele 10 și 11 de la un tren de marfă, care au deraiat, blocând pasajul rutier de pe strada Nicolae Filimon. Vagoanele sunt goale se deplasau pe relația Palas – Cap Midia. În urma incidentului nu au rezultat victime. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată în comunicatul transmis de Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța.

Sursă foto: IPJ Constanța

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: mainnews.ro/un-tren-de-marfa-a-deraiat-in-municipiul-constanta-vagoanele-erau-goale-si-nu-au-fost-inregistrate-victime/ […]

  • … [Trackback]

    […] Information to that Topic: mainnews.ro/un-tren-de-marfa-a-deraiat-in-municipiul-constanta-vagoanele-erau-goale-si-nu-au-fost-inregistrate-victime/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW