Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Un tânăr de 19 a fost arestat pe Aeroportul Otopeni în cazul pistolului furat din casa unui fost ofițer SRI

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 8 februarie 2024

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost reținut joi, 8 februarie, pe Aeroportul Otopeni. Individul era căutat pentru furt în cazul pistolului sustras din casa din Voluntari a unui fost ofițer SRI. 

Potrivit surselor Main News, acesta s-a deplasat cu o aeronavă WizzAir pe ruta Bruxelles-București.

Este cel de-al patrulea autor din cazul furtului pistolului din locuinta fostului ofiter SRI din orasul Voluntari.

Un bărbat din Voluntari a reclamat la poliţie, sâmbătă, 6 ianuarie, că persoane necunoscute i-au furat din casă un pistol letal, peste 20 de cartuşe şi mai multe bijuterii. În 30 ianuarie, arma şi cartuşele au fost descoperite într-un lac, fiind scoase de acolo cu ajutorul scafandrilor. În acelaşi dosar mai este cercetat, în stare de arest, un bărbat în vârstă de 24 de ani, suspectat că a luat parte şi la alte furturi din locuinţe produse în localităţi de pe raza judeţului Ilfov.

Bărbatul jefuit este un fost ofițer al Serviciului Român de Informații, a lucrat la Brigada Antitero aproape nouă ani și are peste 18 ani de experienţă în serviciul de informații. Acesta a asigurat securitatea pentru demnitari de rang înalt, pentru mai mulți președinți de țări și pentru președintele României, cu diverse ocazii.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii