Thursday, December 8, 2022
Jurnalism corect


Pedeapsa pe care a primit-o un tânăr care a fugit de trei ori din izolare și carantină

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 17 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Un bărbat de 28 de ani din Sălaj care s-a întors din Marea Britanie și a fugit de trei ori din izolare și carantină a primit opt luni de închisoare cu suspendare.

În același dosar a fost trimis în judecată și un medic epidemiolog al DSP Sălaj bănuit că l-a ajutat pe tânărul fugar.

Bărbatul a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției cu un procuror și astfel a primit doar opt luni de închisoare cu suspendare.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, tânărul a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

„Tanarul a fost cercetat in stare de retinere pentru savarsirea a doua infractiuni de zadarnicire a combaterii bolilor dispunandu-se apoi masura controlului judiciar pe 60 de zile de catre Judecatoria Zalau. Intre acest inculpat si procuror s-a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei prin care inculpatului i s-a aplicat o pedeapsa rezultanta de 8 luni de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere pe durata de 2 ani”, arata reprezentantii Parchetului.

Totodată, un medic epidemiolog de la DSP Sălaj a fost trimis în judecată fiind acuzat de procurori de fals intelectual. Doctorul ar fi eliberat tânărului un aviz epidemiologic din care rezulta că acesta nu se mai afla în carantină, deși mai avea o zi de stat.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com