Thursday, March 28, 2024
Jurnalism corect


Un tânăr a murit înecat la Costinești / 4 persoane și-au pierdut viața pe litoral în doar 24 de ore

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 9 august 2022

Încă un tânăr și-a pierdut viața pe litoralul românesc marți, 9 august, după ce s-a aventurat în mare, ignorând steagul roșu arborat de salvamari, a informat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) Dobrogea, conform News.ro

Bărbatul în vârstă de 25 de ani a fost scos din mare de către alți turiști, în stațiunea Costinești, potrivit sursei citate.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj Smurd B şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean.

Cadrele medicale au efectuat manevre de resuscitare, dar în ciuda eforturilor depuse tânărul nu a mai putut fi salvat. Victima era din judeţul Suceava.

Luni, 8 august, alte trei persoane au murit înecate pe litoral, dintre care doi oameni care au ignorat steagul roșu și un salvamar care încercase să salveze una dintre victime.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a făcut un apel la populație rugând insistent oamenii să respecte indicațiile salvamarilor.

„NU VĂ MAI RISCAȚI VIAȚA! Astăzi, 3 persoane au murit înecate, în doar câteva ore. La Eforie Nord, un turist a fost tras de curenți în larg, iar salvamarul care a încercat să îl salveze, a fost și el prins în valurile puternice. În final, ambii bărbați au murit înecați.

Ce de-a treia persoană și-a pierdut viața în stațiunea Saturn. Acesta intrase în apă deși era arborat steagul roșu, care indică faptul că înotul este interzis”, este îndemnul instituției conduse de liberalul Lucian Bode.

Foto: INQUAM Photos / George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More here on that Topic: mainnews.ro/un-tanar-a-murit-inecat-la-costinesti-4-persoane-si-au-pierdut-viata-pe-litoral-in-doar-24-de-ore/ […]

  • … [Trackback]

    […] Info on that Topic: mainnews.ro/un-tanar-a-murit-inecat-la-costinesti-4-persoane-si-au-pierdut-viata-pe-litoral-in-doar-24-de-ore/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW