Monday, June 14, 2021
Jurnalism corect


Un spital, închis din cauza infectării medicilor și pacienților cu COVID-19, își reia activitatea după dezinfecție

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 30 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Spitalul General Căi Ferate (CF) din municipiul Sibiu, singurul din judeţ care a fost închis după ce personalul şi pacienţii au fost infectaţi cu COVID-19, a fost redeschis, joi, după ce a fost dezinfectat, a anunţat purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Andreea Ştefan.

„În urma suspendării temporare a activităţii Spitalului General Căi Ferate Sibiu, pentru a efectua dezinfecţia unităţii sanitare, în data de 24 aprilie, ca urmare a confirmării pozitive a șapte persoane din rândul personalului, vă informăm că, începând de astăzi, 30 aprilie, Spitalul General Căi Ferate Sibiu îşi reia activitatea. De asemenea, vă informăm că a fost testat tot personalul, un număr de 75 de persoane. În urma testării, 74 de persoane au primit rezultate negative, iar o persoană a fost confirmată pozitiv, în urma testării SARS CoV-2”, a precizat Andreea Ştefan, citat de Agerpres.

Spitalul Căi Ferate (CF) din Sibiu s-a închis temporar în 24 aprilie, după confirmarea cu virusul SARS-CoV-2 a patru cadre medicale, trei asistenţi şi o infirmieră, precum şi a doi pacienţi.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW