Sunday, August 14, 2022
Jurnalism corect


Un singur medic s-a înscris pentru cele zece posturi scoase la concurs de DSP Olt, pentru a face față pandemiei de coronavirus

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 16 aprilie 2020 Etichete: , ,

Pentru cele 10 posturi de medic scoase la concurs de Direcția de Sănătate Publică Olt s-a înscris doar o singură persoană, în schimb, pentru posturile de asistenți medicali s-au înscris mai mulți candidați decât locuri disponibile.

DSP Olt a scos luni la concurs, în vederea ocupării pentru o perioadă determinată, zece posturi de medic, 20 de posturi pentru asistenți medicali și două posturi de agenți DDD( personal care efectuează acțiuni de dezinfectare, dezinsecție, dezinfecție și deratizare).

Inițial, instituția a anunțat că depunerea candidaturilor va avea loc pe 13 aprilie, dar ulterior a prelungit data până joi, la ora 16:00.

Până la această dată, pentru cele 32 de posturi scoate la concurs au fost depuse 33 de dosare, dintre care numai unul pentru un post de medic de medicină generală, 26 de candidaturi pentru posturi de asistenți de medicină generală, pentru asistenți de laborator, unul pentru asistent de igienă și unul pentru agent DDD, conform Agerpres.

Mai mulți medici din țară au demisionat de frica infectării cu coronavirus, după ce s-au plâns în nenumărate rânduri că nu au echipamente medicale pentru a se proteja de virusul Covid-19.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW