Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Un român care a plecat miercuri în Austria pentru munci sezoniere, confirmat cu Covid-19/ Bărbatul era asimptomatic și a fost plasat în carantină

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 17 aprilie 2020 Etichete: , , , ,

Un român care a plecat miercuri după-amiază cu avionul în Austria pentru muncă sezonieră în agricultură a fost testat pozitiv cu virusul Covid-19. Potrivit publicației Krone.at, bărbatul de 46 de ani era asimptomatic și a fost plasat imediat în carantină.

Potrivit sursei citate, unul dintre cei 143 de români care au plecat miercuri din țară pentru munci sezoniere a fost depistat cu coronavirus. Ulterior, bărbatul a fost plasat în carantină într-un centru plătit de compania care a adus muncitorii în Austria.

În urma anchetei epidemiologice au fost descoperite 19 persoane care au intrat în contact cu bărbatul bolnav de Covid-19 în mod direct în timpul zborului și, de asemenea, acestea vor fi carantinate pentru două săptămâni.

Momentan, niciunul dintre muncitorii sosiți miercuri în Austria nu au ieșit din spațiile de cazare din Innsbruck, deși testele pentru coronavirus au ieșit negative. Potrivit sursei citate, urmează ca toți pasagerii să fie testați din nou.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW