Sunday, May 9, 2021
Jurnalism corect


Un rănit de la Spitalul Săpoca a murit. Pintea: Managerul a demisionat. Vom depune plângere penală

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 19 august 2019 Etichete: , ,

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a anunțat că unul dintre cei nouă pacienți răniți de la Spitalul Săpoca a decedat. În urma tragicului eveniment, managerul spitalului a demisionat. Sorina Pintea anunță că va fi depusă o plângere penală.

„A demisionat directorul. Măsurile sunt legate de o plângere penală pe care o vom depune referitor la activitatea medicului de gardă, a asistentului care a fost în tura de noapte”, a declarat Sorina Pintea.

Ministrul a anunțat că unul dintre cei nouă pacienți răniți a decedat.

„Vorbim de 5 decese. Din păcate, un pacient în vârstă de 88 de ani a decedat noaptea trecută. Voi avea o întrevedere cu membrii Comitetului Director, fiindcă există responsabilități a  celor care au condus secția, spitalul. Este un incident nefericit, dar nerespectarea procedurilor duce la astfel de situații”, a mai spus Pintea.

Ministrul a mai precizat că este vorba despre o proastă organizare, „politicul nu are legătură, cineva nu și-a respectat atribuțiile”. Totodată, Sorina Pintea a mai anunțat că va continua controlul la toate spitalele de psihiatrie din țară.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW